Rimpilänniemen helpot rastit 4.9.-18.9.

Hiljaisten vuosien jälkeen Voimistelu- ja urheiluseura Pohjavaaran Sisu on jälleen polkaissut toimintansa käyntiin!

Alueen ihmisten toiveita kuunnellen aloitamme toimintamme suunnistuksella.

Seura on hankkinut suunnistusrastit, jotka olemme sijoittaneet Rimpilänniemen alueelle. Alueella on neljä erilaista reittiä, jotka soveltuvat aloittelijasta jo kokeneemmalle suunnistajalle. Rimpilänniemen rasteilta on hyvä aloittaa lajin kokeilu, sillä suunnistamista auttavia maamerkkejä on paljon, ja alue rajautuu Nuaseen, asutukseen ja teihin. Kokeneemmalle suunnistajallekin löytyy reiteiltä mielenkiintoista ja haastavampaakin maastoa.

Valmiita reittejä rasteille on luotu neljä. Punainen ja sininen reitti (2,4km<), oranssi reitti (3,2km<) ja violetti reitti (4,1 km<). Muista, että jokainen voi suunnitella halutessaan oman reitin, tai hakea vain haluamansa rastit.

Muistutamme, että pelloilla ei saa kulkea! Peltojen luota rastit tulee hakea kulkien ajoreittejä pitkin.

Ilahduta muita suunnistajia ja lähetä reitti+aika tiedot sähköpostitse pohjavaaran.sisu@gmail.com tai viestinä/wa Piialle (+358407544296).

Jos haluat päästä suunnistamaan rasteille, liity seuran jäseneksi. Jäsenmaksu on 2e/hlö/vuosi. Jäseneksi voit liittyä ilmoittamalla sähköpostitse halusia liittyä jäseneksi sekä omat tietosi (nimi, osoite, sähköposti/puhelin numero). Jäsenyys on henkilökohtainen, mutta voit samalla viestillä ilmoittaa myös muut perheenjäsenet seuran jäseneksi. Jolloin laskutamme kaikkien perheenjäsenten jäsenmaksut yhdellä laskulla. Lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lähetämme suunnistuskartat* sähköisessä muodossa vastausviestinä.

Seuran jäsenet voivat pyytää sähköpostitse suunnistuskarttoja*, mikäli ette ole vielä saaneet niitä.

liikunnallisin terveisin,
Voimistelu- ja urheiluseura Pohjavaaran Sisun hallitus

*Suunnistuskarttojen pohjana on julkisista lähteistä koottujen maastokarttojen yhdistelmä. Olemme selvittämässä oikeiden suunnistuskarttojen olemassa oloa ja saatavuutta. Mikäli sinulla on tietoa suunnistuskartoista alueella, ota yhteyttä: pohjavaaran.sisu@gmail.com