Alueen seuroja

***

Voimistelu- ja urheiluseura Pohjavaaran Sisu ry

seuran tavoitteena on kannustaa liikkumaan ja tarjota kyläläisille liikunnan iloa ja mahdollisuuksia. Seura on järjestänyt toimintansa aikana kilpailuja mm. hiihdossa, yleisurheilussa ja pesäpallossa, sekä tarjonnut harrastustoimintaa ja harjoitteluvuoroja mm. jääkiekon, sählyn ja lentopallon parissa. Seura on toiminut vuodesta 1978.

Mikäli olet kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta, ota yhteyttä: pohjavaaran.sisu@gmail.com

Seuran jäseneksi voit liittyä lähettämällä sähköpostia otsikolla jäseneksi liittyminen. Viestissä kerro jäseneksi liittyvän nimi, osoite, puhelinnumero (ja sähköposti, mikäli eri kuin lähetysosoite). Voit ilmoittaa jäseneksi useamman henkilön yhdellä viestillä. Täytä kaikkien tiedot. Jäsenmaksu vuodelle 2024 on 2e.

***

Nuaskylän Maaseutuseura ry

on Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten paikallisyhdistys, joka toimii Rimpilänniemen ja Korvanniemen kylien alueella. Seuran edeltäjien, maamiesseuran ja maatalousnaisten myötä sillä on yli 100-vuotiset perinteet toimia kylien asukkaiden yhteisenä foorumina. Yhdistys järjestää mm. tarina- ja käsityöiltoja jäsentensä kodeissa. Toimintaa järjestetään jäsenten toiveiden mukaan.

Yhdistyksellä on ruoka- ja kahviastiasto, jota voi vuokrata esimerkiksi perhejuhliin. Vuokrattavana on myös kangaspuut. Lisätietoja antaa Liisa Rönty, puh. 044 5874107

Mikäli olet kiinnostunut liittymään ja osallistumaan yhdistyksen toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä! puheenjohtaja Ella Mustakangas, puh. 050 5144488, ella.mustakangas@sotkamo.net
sihteeri Sisko Rimpiläinen, puh. 044 3678400, siskor@live.com

***

Pohjavaaran Kyläseura ry

Pohjavaaran Kyläseura ry on saanut alkunsa v.1930 perustetun Maatalousnaisten ja  v. 1959 perustetun Maamiesseuran yhdistyessä vuonna 1991. Seurat ovat tahoillaan kurssittaneet kyläläisiä ja tehneet yhteishankintoja sekä vuokranneet maatalouskalustoa. Nykyisin Pohjavaaran Kyläseura toimii järjestämällä jäsenilleen virkistysmahdollisuuksia mm. erilaisten retkien muodossa. Tulisitko mukaan ideoimaan ja toimimaan? Ota rohkeasti yhteyttä!

puheenjohtaja Päivi Suutari puh. 040 7453 082

sihteeri Anni Kemppainen puh. 050 3022 768

***

Keskustan Nuaskylän paikallisyhdistys ry

pj: Juha Mustonen

nuaskylan.keskusta@gmail.com

***

Pohjavaaran Metsästysseura ry

***

Korvanniemen Metsästäjät ry

***

Nuaskylän Kalaveden Osakaskunta

***