Nuaskylän Nuorisoseura

Nuaskylän Nuorisoseura ry

Vanhin Nuaskylän yhteisöllisyyttä pystyssä pitävistä seuroista. Kohta 120v ajan sivistystyötä kylällä tehnyt seura, jonka ansiosta jo monta sukupolvea kyläläisiä on muun yhteisen tekemisen lisäksi saanut kokemusta esiintymisestä oman seurantalon lavalla sekä lasten leiritoiminnasta sekä leiriläisenä että ohjaajana.

Seuralla on vuosikymmenten perinteet juhannusiltamien ja muiden lavatanssien järjestämisestä, sekä seurantalon ylläpito monenlaisten kokoontumisten tukikohdaksi.

Nuaskylän Nuorisoseura kuuluu nuorisoseurajärjestöön. Nuorisoseurat ympäri Suomen ovat järjestäytyneet valtakunnallisesti Suomen Nuorisoseurat ry:n ja sen 15 aluetoimiston alle. Nuorisoseurajärjestö koostuu n. 700 paikallisseurasta sekä valtakunnallisesta liitosta. Yksinäistä paikallisseuroista on Nuaskylän Nuorisoseura.

Nuorisoseurassa jokainen lapsi, nuori ja aikuinen on tervetullut mukaan seuratoimintaan. Nuorisoseura toiminnan keskeisiä arvoja ovat osallisuus, yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus ja moninaisuus.

Jäsenyys on 13 €/vuosi henkilöltä ja 33 €/vuosi taloudelta. 

Jäseneksi voit liittyä myös:https://nuorisoseurarekisteri.fi/hae

Koko perhekunnan jäsenyyden rekisteröinnin hoitaa mieluiten sihteeri, pyydämme puhelinsoittoa tai tekstiviestiä Leenalle (050-5119908).

Jatkossa saat joka vuosi suoraan laskun seuraavan vuoden jäsenmaksua varten.

Nuorisoseuran jäsenenä olet oikeutettu seuraaviin etuihin:

Päivärinteen talon vuokraaminen puoleen hintaan

Seurojen muiden laitteiden ja tavaroiden vuokraaminen alennettuun hintaan

Nuorisoseurojen liiton mobiilijäsenkortti, jolla etuna saat

  • vähintään 10 % alennuksen Scandic Hotels -hinnoista.
  • 10 % alennuksen HI Hostelling:in hostelleista. Lisäksi voit saada kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan.
  • Nuorisoseuralainen-lehden nettijulkaisun neljä kertaa vuodessa (Tarinoita ja asiaa nuorisoseuroista, nuorisotyöstä ja kulttuurista.)
  • TallinkSilja-etuja

Yhdistyksen säännöt löytyvät täältä:
Nuaskylan-nuorisoseura-säännöt