Pohjavaaran seutu ry:n sääntömääräinen vuosikokous sunnuntaina 7.2.2021 klo 13

Tervetuloa Pohjavaaran seutu ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen sunnuntaina 7.2.2021 klo 13

Myös kyläseura tarvitsee jäseniään. Korona rajoittaa toimintaa jo toista vuotta. Perinteisen toiminnan ollessa haastavaa tarvitsemme entivanhaista yhteen hiileen puhaltamisen meininkiä, jotta selviämme näistä erilaisista vuosista ja maailman myllerryksestä. Elävä kyläyhteisö ja kyläkoulun tukeminen ovat tavoitteita, joita eivät kulkutaudit muuta. Uusi tilanne saattaa poikia uusia ideoita ja toiminnan muotoja – kaikki seutulaiset ovat lämpimästi tervetulleita seuran toimintaan!

Koska emme voi nyt kohdata kasvokkain, toivomme perhekuntien mahdollistavan myös iäkkäimpien jäsentemme osallistumisen etäkokoukseen. Vuosikokouksen merkeissä voisivat seuralaiset kohdata ensimmäistä kertaa virtuaalisesti, kukin omasta kuplastaan oman päiväkahvipöytänsä äärestä. Kaipaamme yhteistä tekemistä ja riskitöntä yhdessä olemista. 

Koronarajoitusten takia kokous järjestetään Google Meet -etäyhteyden kautta. 

Kokousjärjestelyjen helpottamiseksi toivomme ilmoittautumista sekä mahdollisten valtakirjojen toimittamista etukäteen 6.2.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen pohjavaaran.seutu@gmail.com

Kokouslinkki lähetetään sähköpostilla, siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka jäsen on seuralle ilmoittanut. Kokous pidetään Nuaskylän nuorisoseuran sääntömääräisen vuosikokouksen päätyttyä.

Osallistujia pyydetään tutustumaan Meet- ohjelmaan etukäteen, ellei se ole ennestään tuttu. 

 

Ystävällisesti, 

Pohjavaaran seutu ry:n johtokunta

 

P.s. Aloitamme Nuaskylän Nuorisoseura ry:n vuosikokouksella klo 12