Pohjavaaran seudun kylätiedote, syksy 2019

Pohjavaaran koulun lähiliikunta-alueen avajaisia vietetään keskiviikkona 18.9.2019 klo 18 (Pohjavaarantie 155). Mennään yhdessä juhlistamaan kunnan ja koulun kanssa uuden liikunta-alueen saamista kylälle!

***

Kokkovaaran kahvit 26.10.2019 klo 13-15. Kokkovaaran väki tarjoaa vieraille kahvit juhlistaakseen Hyvösten saapumista Pohjavaaran alueelle tasan 150 vuotta sitten. Tervetuloa kaikille kyläläisille kahvittelemaan, ja kertomaan tarinoita ja muistojaan tilasta ja sen asukkaista. (Pohjavaarantie 185, Kokkovaaran tila)

***

Perinteiset Pohjavaaran koulun joulumyyjäiset järjestetään 6.12.2019 klo 10-14 (Pohjavaarantie 155). Mikäli haluat myydä tuotteita tapahtumassa, voit varata pöydän sähköpostitse osoitteesta: pohjavaaran.seutu@gmail.com.

 Laita viestiin otsikoksi ” Joulumyyjäiset pöytävaraus”. Myyntipaikan hinta on 10 €.

***

Nuaskylän maaseutuseuran tarinaillat ovat suunnitteilla pidettäväksi syksyn aikana. Maaseutuseura ilmoittaa tarkemmin ajasta ja paikasta myöhemmin.

***

Seurojen vuosikokoukset pidetään helmi-maaliskuussa.

Uudet ja vanhat jäsenet ovat tervetulleita mukaan seurojen toimintaan!

***

Korvanniemen metsästäjät ry on hankkinut kyläläisten käyttöön minkkiloukkuja. Minkki on luokiteltu kansallisesti haitalliseksi vieraslajiksi osana sellaisten petoeläinten ryhmää, jotka ovat Suomessa luontaisen levinneisyysalueensa ulkopuolella ja kulkeutuneet meille ihmisen mukana. Minkin pyyntiin ei tarvita metsästyskorttia. Loukut ovat maksutta lainattavissa kyläläisille ja mökkiläisille. Loukkujen lainauksesta ja käytön opastuksesta vastaa Petri Nivalainen p. 045 1126 228

***

Pipolätkää pelataan Pohjavaaran koulun kentällä jäiden tultua. Pipolätkällä on oma whatsapp-ryhmä. Voit pyytää liittämistä ryhmään +358 40 5446554 (Jyrki). Ensimmäisistä vuoroista ilmoitetaan myös seudun whatsapp-ryhmässä.

***

Varaukset Pohjavaaran koulun liikunta-alueille, ja liikuntaporukat voi tarkastaa Sotkamon kunnan sivuilta osoitteesta: https://liikaha.123varaus.fi/

***

Kyläseudulla on yhteinen WhatsApp-ryhmä tiedottamista varten. Toivomme, että ainakin yksi henkilö taloudesta liittyisi ryhmään.
Liittyäksesi ryhmään ota yhteys Helenaan 040 581 6538

***
Jos haluatte tukea Nuaskylän Nuorisoseura ry: n toimintaa, niin voitte maksaa kannatusmaksua (20€/talous) tilille FI45 4600 0010 4695 06. 

Viestikenttään nimet, ketä maksu koskee sekä sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Kannatusmaksun maksaneilla on mahdollisuus vuokrata Päivärinteen taloa puoleen hintaan ja hattarakonetta alennettuun hintaan.

***
Jos haluatte tukea Pohjavaaran seutu ry:n toimintaa, niin voitte maksaa kannatusmaksua (20€/talous) seutu ry:n tilille FI56 4600 0010 5694 12. 

Viestikenttään nimet, ketä maksu koskee sekä sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Kannatusmaksun maksaneilla on mahdollisuus vuokrata Päivärinteen taloa puoleen hintaan ja hattarakonetta alennettuun hintaan.

***
Pohjavaaran seutu ry
Nuaskylän Nuorisoseura ry
www.pohjavaaranseutu.fi
https://fi-fi.facebook.com/pohjavaaranseutu/