Pohjavaaran seudun Kyläkirje ja Kyläkysely 2020

Pohjavaaran seudun Kyläkirje ja Kyläkysely 2020

Valitettavasti joudumme perumaan perinteiset Joulumyyjäiset koululla COVID-19-tilanteen vuoksi.
 
Vaihtoehtoisena tapahtumana järjestämme Joulumyyjäiset Facebookissa 6.12.-23.12.2020
Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan myyjänä Joulumyyjäisiin, ilmoita halukkuutesi Helenalle 0405816538 viestillä. Laita viestiin oma nimesi ja mitä haluaisit myydä joulumyyjäisissä. Kyläyhdistys auttaa myynti-ilmoitusten tekemisessä Facebookiin.

Seuraa tiedotuskanaviamme tarkempaa ohjeistusta varten!

 

KYSELY POHJAVAARAN SEUDUN KYLÄLÄISILLE JA MÖKKILÄISILLE

 
Tällä kyselyllä Pohjavaaran seutu ry ja Nuaskylän Nuorisoseura ry -yhdistykset haluavat kartoittaa asukkaiden tarpeita ja mielenkiinnon kohteita kyläsuunnitelman päivitystä varten.

Pohjavaaran seutu ry on mukana Kainuun Nuotan Hiiliviisaat Kylät -hankkeessa, jonka tavoitteena on edistää kylän ympäristöasioita ja uusiutuvien luonnonvarojen kestävää käyttöä ja pienentää hiilijalanjälkeä.

Pohjavaaran kylän osalta olemme ajatelleet käynnistää kylän omaa rekotoimintaa ja perustaa yhteisen jätteen keräyspisteen muoville, pahville, paperille, metallille ja lasille.

Kyselyn voi täyttää nimettömänä. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 3 kpl pieniä tuotepaketteja. Vastausaikaa on 30.11.2020 saakka.

Paperisen kyselylomakkeen voit palauttaa Iivonperäntie 17 (Helena) tai Rimpilänniementie 52B (Leena) postilaatikkoon. Voit vastata kyselyyn myös sähköisesti. 

Linkki kyselyyn: