Pohjavaaran seudun kesätiedote 2019

Pohjavaara seutu on mukana älykylähankkeessa. Kisan myötä saamme sparrausta ja vinkkejä kylän kehittämiseksi sekä kokemuksia ja vertaistukea Suomen muilta kyliltä.

***
NIMIKILPAILU!
Olemme avanneet nimikilpailun, jossa haetaan yhteistä nimeä kyläseudulla toimiville yhdistyksille (Pohjavaaran seutu ry sekä Nuaskylän nuorisoseura ry).
Tavoitteemme on toimia yhdessä kylien hyväksi, joten haluamme yhdistyksille yhteisen ”lempinimen”. Nimeä tullaan käyttämään mm. markkinointiin tapahtumien yhteydessä ja tiedotuskanavissa (Facebook ja WhatsApp). Nimen toivotaan kuvastavan kyliämme tai muuten sopivan alueeseemme. Ehdota nimeä, joka sinun mielestäsi olisi mukava ja helppokäyttöinen. Kaikki ehdotukset ovat tervetulleita!
Raatina toimii yhdistysten johtokunnat. (Nimiehdotuksia voidaan myös muokata.)
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan palkinto!
Jätä nimiehdotuksesi 30.4.2019 mennessä sähköpostilla otsikolla ”Nimikilpailu” osoitteeseen pohjavaaran.seutu@gmail.com
tai nuaskylan.nuorisoseura@gmail.com

***
Lasten voimistelu 5-10 vuotiaille 9.6. alkaen Pohjavaaran koululla sunnuntaisin 9:30 – 10:25 kuutena viikonloppuna (9.6., 16.6., 23.6., 30.6., 7.7, 14.7.).
Hinta 25€/kurssi. Järjestetään, mikäli on vähintään 6 osallistujaa. Ilmoittautumiset pohjavaaran.seutu@gmail.com.

***
Aikuisten kehonhuolto 9.6. alkaen Pohjavaaran koululla sunnuntaisin 10:30 – 11:25 kuutena viikonloppuna (9.6., 16.6., 23.6., 30.6., 7.7, 14.7.). Hinta 25€/kurssi. Järjestetään, mikäli on vähintään 6 osallistujaa. Ilmoittautumiset pohjavaaran.seutu@gmail.com

***
Tornien taisto – lintubongaustapahtuma Iivonperän lintutornilla la 4.5. Klo 5-13. Jos haluat mukaan bongausjoukkueeseen, niin ota yhteys Pirjo Mulariin puh. 0400-617817. Tervetuloa tunnistamaan lintuja!

***
Pohjavaaran koulun kevättapahtuma torstaina 9.5.Pohjavaaran koulun salissa. Päivänäytös klo 12:00 ja iltanäytös klo 18:00. Ohjelmassa mm. arpajaiset, oppilaiden esityksiä ja valokuvaaja Antti Härkösen valokuvanäyttely. Kyläläiset ovat tervetulleita tapahtumaan!.

***
Siivoustalkoot ja yrttihortoilut Päivärinteellä la 8.6. klo 10-14.
Lapsille ohjattua ohjelmaa.

***
Juhannuskokko Iivonperän rannassa pe 21.6. klo 20. Omat makkarat mukaan. Tervetuloa!

***
Juhannuksen väliyön iltamat järjestetään Rimpilänniemen Päivärinteellä 22.6.2019 klo 18.00. Ohjelma tarkentuu myöhemmin. Tervetuloa!

***
Lastenleiri Rimpilänniemen Päivärinteellä 25.-28.6.2019 klo 10-14. Esikoululaiset ja sitä vanhemmat lapset voivat osallistua itsenäisesti, pienemmät lapset vanhempien seurassa. Luvassa leikkejä, askartelua ja mukavaa yhdessäoloa. Osallistumismaksu 5€ lapselta. Omat eväät mukaan. Tervetuloa suoraan Päivärinteelle leirin alkaessa!

***
Rantakalapäivä Iivonperän rannassa su 18.8. klo 11. Tunnin mato-onkikisa (sarja lapsille ja aikuisille) ja muuta puuhastelua rannassa. Puffetista mm. kalakeittoa, muurinpohjalettuja, nokipannukahvia ym. Tervetuloa!

***

Pohjavaaran seutu ry ja Nuaskylän nuorisoseura ry ovat pitäneet vuosikokouksen, jossa seuran hallitukseen on valittu seuraavat henkilöt: Osmo Rimpiläinen (pj), Huotari Anne,
Härkönen Johanna, Järvinen Piia, Meriläinen Tuija, Nivalainen Petri, Toikka Eija. Rahastonhoitajaksi on valittu Meriläinen Marjatta.

Nuaskylän maaseutuseura ry on pitänyt vuosikokouksen, jossa seuran hallitukseen on valittu seuraavat henkilöt: Ella Mustakangas (pj), Sisko Rimpiläinen (sihteeri), Soili Kilpeläinen, Riikka Nykänen, Arja Kurkinen, Antti Rönty, Heikki Karjalainen.
Rahastonhoitajaksi valittiin Liisa Rönty.

Maaseutuseura, Pohjavaaran seutu ja Nuaskylän nuorisoseura tekevät
yhteistyötä tiedottamisen osalta. Myös muun kylätoiminnan
osalta yhteistyötä on jatkossa tarkoitus vahvistaa sekä kehittää.

***
Jos haluatte tukea Nuaskylän Nuorisoseura ry: n toimintaa, niin voitte maksaa kannatusmaksua (20€/talous) tilille FI45 4600 0010 4695 06. Viestikenttään nimet, ketä maksu koskee sekä sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Kannatusmaksun maksaneilla on mahdollisuus vuokrata Päivärinteen taloa puoleen hintaan ja hattarakonetta alennettuun hintaan.

***
Jos haluatte tukea Pohjavaaran seutu ry:n toimintaa, niin voitte maksaa kannatusmaksua (20€/talous) seutu ry:n tilille FI56 4600 0010 5694 12. Viestikenttään nimet, ketä maksu koskee sekä sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Kannatusmaksun maksaneilla on mahdollisuus vuokrata Päivärinteen taloa puoleen hintaan ja hattarakonetta alennettuun hintaan.

***

Pohjavaaran seutu ry
Nuaskylän Nuorisoseura ry
www.pohjavaaranseutu.fi
https://fi-fi.facebook.com/pohjavaaranseutu/
WhatsApp-ryhmä: Kyläseudulla on yhteinen WhatsApp-ryhmä tiedottamista varten. Toivomme, että ainakin yksi henkilö taloudesta liittyisi ryhmään.
Liittyäksesi ryhmään ota yhteys Helenaan 040 581 6538