Liity sinäkin seurojen jäseneksi!

LIITY SINÄKIN JÄSENEKSI

 

Seuroilla on pitkä historia kylien alueella ja ne ovat tarjonneet kyläläisille mahdollisuuden kehittää kyliä ja rikastuttaa sosiaalista elämää. Seurat ovat järjestäneet vuosien varrella tuhansittain tapahtumia ja tekemistä jäsenilleen sekä muille kylien alueen asukkaille. 

Liittymällä seuran jäseneksi varmistat, että seurojen historiallinen perintö jatkuu, ja kylien asukkailla on tulevaisuudessakin seurat, jotka tuovat iloa alueen asukkaille kuin myös muille kävijöille. Muualta tuleville seurojen tapahtumat ovat kanava tutustua kylään, kyläläisiin, nykytapahtumiin ja historiaan. Seurojen toiminta tukee kylien elinvoimaisuutta ja tulevaisuutta. Jäsenenä viestität, että toivot seuran jatkavan työtään, ja motivoit seura-aktiiveja ja johtokuntaa jatkamaan vapaaehtoistyötään seurassa. 

 

Tässä sinulle vielä hieman tietoa siitä mitä seurat tarjoavat kyläyhteisölleen:

 

Nuaskylän Nuorisoseura ry

Nuorisoseura tukee lasten ja nuorten kasvua tarjoten heille tekemistä sekä onnistumisen kokemuksia ja osallisuutta yhteisöissään. Kohta 120 vuoden ajan on Nuaskylän Nuorisoseurassa kyläläiset päässeet yhteiseen tekemiseen mukaan ja osalliseksi!

Nuaskylän Nuorisoseura järjestää vuosittain upean lastenleirin kaikille alueen lapsille. Hinta on pystytty pitämään pienenä, jolloin kaikkien perheiden lapsilla on ollut taloudellisesti mahdollista osallistua. Lasten leiritoiminnassa ovat lapset ja nuoret päässeet mukaan yhteiseen tekemiseen sekä leiriläisinä että ohjaajina. 

Nuaskylän Nuorisoseuran historiallisella ja mahtavalla seurantalolla on vuosikymmenten perinteet juhannusiltamien ja muiden lavatanssien järjestämisestä. Talo on myös sopiva monenlaisten kokoontumisten tukikohdaksi, ja seurojen jäsenillä on mahdollisuus saada se käyttöönsä edullisesti.

 

Pohjavaaran seutu ry 

Seura tarjoaa tapahtumia koko perheelle. Se on vuosikymmenten ajan järjestänyt erilaisia tapahtumia, joissa koko perhe on päässyt osallistumaan yhdessä tekemiseen. Perinteisiä tapahtumia ovat esimerkiksi juhannuskokko ja rantakalapäivä. Uudemmasta perinteestä on kyse vaikkapa Pohjavaaran koululla järjestettävissä joulumyyjäisissä. Joulumyyjäisten suosio on ollut erittäin suuri, ja tuonut Pohjavaaran alueelle paljon positiivista huomiota sekä kiinnostusta kyliä kohtaan. 

Jäsenenä pääset vaikuttamaan alueen tapahtumiin aktiivisella osallistumisella, tai voit vain tukea vapaaehtoisia ja osallistua tapahtumiin sen sinulle sopiessa. Tapahtumissa pääset tutustumaan alueen asukkaisiin, löytämään uusia tuttuja ja ystäviä, sekä tapaamaan jo vanhoja tuttavia. 

Pohjavaaran seutu ry toimii myös vanhempainyhdistyksenä koululle. Tapahtumat antavat mahdollisuuden vanhemmille tutustua lasten kavereiden perheisiin sekä vaikuttaa lasten asioihin vanhempainyhdistyksessä.

 

 

Meitä voit seurata seuraavissa kanavissa:
nettisivu: www.pohjavaaranseutu.fi
Facebook: Pohjavaaran seutu ja Nuaskylän Nuorisoseura
Instagram: pohjavaara_nuaskyla

seuturakkain terveisin,

Pohjavaaran seutu ry
Nuaskylän nuorisoseura ry
/ hallitus